Fysiotherapie  Voetreflextherapie

Fysiotherapie en voetreflextherapie

Fysiotherapie


Iedereen is bezig, met werken, studeren of sporten. Alles gaat goed totdat u last krijgt van lichamelijke klachten. Dat kunnen houdingsklachten zijn of problemen met bewegen of ademhalingsklachten. Denk aan sportblessures, werkgerelateerde klachten, pijn die optreedt na ‘een verkeerde beweging’ of gewoon doordat we allemaal ouder worden.

Dan is de vraag hoe u die klachten zo snel mogelijk weer onder controle krijgt.

Hier komt fysiotherapie in beeld. Samen wordt er gekeken en gezocht naar een (mogelijke) oorzaak die we kunnen aanpakken.

 

Hoe werkt het

 

U kunt op meerdere manieren in contact komen met de fysiotherapeut: via een verwijzing van uw huisarts of u gaat op eigen initiatief. Het is ook mogelijk dat u niet in staat bent om zelf te gaan. De fysiotherapeut komt dan bij u thuis. Na een vraaggesprek en een uitvoerig onderzoek stelt u samen een behandelplan op. Zo wordt er voor iedereen een persoonlijke behandeling samengesteld: samen werken aan verbetering.

 

Kort gesteld zijn er 3 soorten therapie: oefentherapie, massage en fysische therapie. Samen met advies en voorlichting begeleidt uw fysiotherapeut u op weg naar herstel of om toename van uw klachten te voorkomen.

 

 Vergoeding

 

In ons land gelden maximum tarieven die wettelijk zijn vastgesteld. In uw polis kunt u nagaan of de behandeling geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar.


 


E-mailen
Bellen
Map
Info